Институт за економски стратегии и меѓународни односи ОХРИД

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.
Што е Охрид Институт?

Промотор на истражувања и политички дијалог

Институтот за економски стратегии и меѓународни односи ОХРИД претставува една од водечките организации во невладиниот сектор во Република Северна Македонија. 

Создаден со цел да обезбеди длабински истражувања и анализи во политичката сфера, како и да учествува во креирањето на јавни политики, Институтот ОХРИД има значајна улога во промовирањето на демократските процеси и одржувањето на стабилни меѓународни односи.


НОВОСТИ

Продолжуваме со предавањата против врсничко насилство и говор на омраза во училиштата. Ги покануваме сите заинтересирани за соработка и учество да се

ПОВИЦИ

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.
The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

ПАРТНЕРИ

274385711_10159566625452305_2537929337770213490_n

Сврзете се со нас

Scroll to Top