Повик за набљудувачи на парламентарните и претседателски избори 2024 година

Институтот за економски стратегии и меѓународни односи – Охрид, од Скопје, објавува повик за набљудувачи на парламентарните и претседателски избори 2024 година Ги повикуваме сите заинтересирани граѓани кои имаат наполнето 18 години и имаат право на глас, да се пријават За пријавените граѓани кои ќе бидат распоредени на гласачките места во својство на домашни набљудувачи, […]