Предавањата против врснич насилство и говор на омраза

Продолжуваме со предавањата против врсничко насилство и говор на омраза во училиштата.
Ги покануваме сите заинтересирани за соработка и учество да се не` контактираат.
Материјалите кои се користат се прилагодени од официјалните на Советот на Европа, приспособени за возраста на слушателите.
Scroll to Top